FRESH LINEN

Fresh Linen - Een comfortabele geur van bloemige noten gecombineerd met tonkaboon, musk en een vleugje citroen. Deze schone en frisse geur past in iedere kamer!

WILD ROSE & JASMIN

Wild rose & Jasmin -Dompel je onder in de vrouwelijke geur van 's werelds meest geliefde bloem, de roos. Vermengd met een weelderige aroma van jasmijn om de perfecte balans van een fijne bloemengeur te creëren.

WHITE TEA & CHAMOMILE 

White tea & Chamomile - De geur van een vers boeket met kamillebloemen gecombineerd met een vleugje Aloe Vera en het aroma van witte thee.

PATCHOULI & MUSK

Patchouli & Musk - Pamplemousse, Orange. Hartnoten: Rose Petals, Jasmin Basisnoten: Fir, Sandalwood, Patchouli, Bourbon Vanilla, Sweet Musk

TONKA & PEPPER

Tonka & Pepper - Zorgt voor een warme ambiance waarin iedereen zich welkom voelt. Een verfijnde geur met een oriëntaals akkoord van cederhout, tonka en wierook. Gegarneerd met de frisheid van grapefruit, onderstreept door de kruidigheid van peper.

VANILLE & CEDERWOOD

Vanilla & Cedarwood (oriental) - Een heerlijk zachte geur die je geobsedeerd zal maken. Het romige aroma van vanille is versmolten met de warme en sensuele geur van rokerig cederhout. 

BAMBOO & PEONY

Bamboo & Peony - Een luxe blend van bamboe en poederige pioenroos. Met een accent van groene thee en exotische lelie.

GIFTSETS

OUTDOOR CANDLE

METALLIC COLLECTION

ACCESSOIRES

ALGEMENE PRODUCTINFORMATIE

DEMI - 70 uur

MAGNUM - 50 uur

IMPERIAL - 70 uur

DOUBLE MAGNUM - 110 uur

DIFFUSER - 3 maanden

 

GEBRUIK VAN DE KAARS:

Lees onderstaande tips voor het optimaal branden van je kaars. 

Om de levensduur van je kaars te verlengen is het van belang dat de kaars pas gedoofd wordt wanneer het oppervlak volledig is gesmolten. 

TED SPARK kaarsen branden het best wanneer zij minimaal 3 uur achtereenvolgend kunnen branden. Zorg er zeker bij de eerste branden voor dat het oppervlak volledig vloeibaar is voor de kaars gedoofd wordt.

Knip voor elk gebruik de lont af tot 0,5 centimeter boven de was.

Zorg ervoor dat je de kaars niet plaatst in een luchtstroom dit kan ervoor zorgen dat de kaars niet gelijkmatig opbrandt of dat deze gaat walmen. 

Reinig regelmatig de binnenkant van het glas om roetvorming te voorkomen.

Doof de kaars wanneer er slechts 1 centimeter was over is. Warmte tegen de onderkant van het glas kan het glas laten barsten.

Plaats de lonten op hun oorspronkelijke plaats voordat de was is uitgehard.

 

GEBRUIK VAN JE DIFFUSER:

Schroef de dop van het diffuser flesje en verwijdert u de plastic stop. Hierna kun je de dop weer terug plaatsen. Verdeel de fiber sticks over de diffuser. Binnen een paar uur zal je de subtiele geur door de gehele ruimte waarnemen. Voor een minder intense geur kun je minder sticks in de diffuser plaatsen. 

 

GEUREN:

 • Bamboo & Peony (soft floral) ­- Een luxueuze mix van verse bamboe en bloemige pioenroos, subtiel geaccentueerd met amber en poederachtige musk.
 • Fresh Linen (fresh aquatic) - Frisse, zuivere citrustonen leiden tot een bloemig hart dat rust op een basis van tonkaboon, musk en hout. Deze geur weerspiegelt de geur van vers gewassen linnen en past in elke kamer in huis.
 • Wild Rose & Jasmin (soft floral) - Dompel je onder in de vrouwelijke geur van 's werelds meest geliefde bloem, de roos. Vermengd met een weelderige aroma van jasmijn om de perfecte balans van een fijne bloemengeur te creëren.
 • Tonka & Pepper (unisex) - Een verfijnde geur met een oriëntaals akkoord van cederhout, tonka en wierook. Gegarneerd met de frisheid van grapefruit, onderstreept door de kruidigheid van peper.
 • Orange Blossom & Patchouli (soft oriental) – Met een bedwelmende mix van oriëntaalse en bloemige tonen, is deze geur gemaakt voor die zwoele zomeravonden! Het opent met frisse citrustonen gevolgd door een verrassend hart van oranjebloesem, jasmijn en lelietje-van-dalen.
 • Ylang-Ylang & Bamboo (floral green) – Deze geur opent met een uitbarsting van bladgroene akkoorden, die leiden tot de kenmerkende tonen van ylang-ylang, jasmijn en roos. Zachte houtachtige tonen van cederhout en musk vormen de basis.
 • Green Tea & Sage (green fresh) - Deze frisse en opbeurende geur combineert citrustonen met petit grain en citroen met kruidachtige aroma's van groene thee, rozemarijn en salie. De perfecte geur om het buitenleven naar binnen te halen!
 • Jasmin & Rosewood (fresh aquatic) - Een bloemig hart gecombineerd met zoete bergamot en zachte, houtachtige ondertonen. Deze geur is puur genot!
 • Beige outdoor candle (fruity citrus) - Geef uw tuin of terras een vleugje stijl met deze opvallende TED SPARKS buitenkaars. Met de heerlijke citrusgeur creëer je een knus gevoel tijdens de zwoele zomeravonden.
 • Moss & Sandalwood (woody aromatic) - Mos en cederhout zijn gelaagd met kruidnagel, jasmijn en roos en afgewerkt met de warme en zachte geur van sandelhout om de perfecte wintergeur te creëren.
 • Wood & Musk (woody floral) - Een zachte en geruststellende geur met bloemige en houtachtige aroma's die een uitnodigende, gezellige sfeer in je huis creëren. Perfect voor het winterseizoen.
 • Cinnamon & Spice (spicy floral) - Geniet van het kruidige aroma van kaneel in uw huis met onze Cinnamon & Spice-geur. Deze geur bevat de geur van rijke kaneelstokjes en kruiden, gemengd met zachte bloemige tonen en warme tonkaboon.
 • Clove & Incense (spicy oriental) - Spice up your home! Deze blend van zwarte peper en kruidnagel, met noten van cederhout en amber zorgen voor een verleidelijke en verfijnde geur.
 • Birch  & Patchouli (woody oriental) - Deze prachtige houtachtige geur is rokerig en muskusachtig; een blend die we allemaal associëren met een fijne winteravond bij het vuur. 
 • Amber & Vanilla (amber oriental) - Een heerlijk romige geur van vanille gecombineerd met warme amber en houtachtige hints die zorgen voor een gevoel van rust in huis. 
 • Spiced Orange & Clove (spicy fruity) - De beste geurnoten van sappige sinaasappel, in een hart van kruidige kruidnagel en kaneel, afgerond met vanilleboon; alles komt samen om een geur te creëren waar je zeker geobsedeerd door zult zijn gedurende het hele vakantieseizoen!
 • Frankinscence & Myrrh (spicy oriental) - Vleugjes citrusachtige bergamot en sinaasappel leiden naar een hart van harsachtige mirre en wierook. De diepe hout- en wierooknoten worden verzacht door poederige muskus.
 • Vanilla & Cedarwood (oriental) - Een heerlijk zachte geur die je geobsedeerd zal maken. Het romige aroma van vanille is versmolten met de warme en sensuele geur van rokerig cederhout. 
 • Fig & Honey (Metallic Collection) - Een zoete melange van Marokkaanse vijg en zoete honing. Een rijke geurcombinatie!