INFORMATIE OVER DE MERKEN

Obagi Medical - medical zegt het al, een medische huid verbeterende productlijn met ruim 30 jaar aan klinisch onderzoek en bewezen effectiviteit. Onderscheidend door het gebruik van medicinale stoffen zoals l-ascorbinezuur (puurste vorm van vitamine c), arbutine (pigment), benzoylperoxide (acne), AHA's, retinol, salicylzuur, melkzuur en peptiden. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken.

Mineralogie - is een minerale make-up lijn, vrij van siliconen die de huidstofwisseling niet verstoord, daardoor goed verdraagbaar voor gevoelige huiden met acne, rosacea en allergieën. De make-up voorkomt vroegtijdige huidveroudering doordat het hydraterende oliën en plantenextracten bevat.

DR. Baumann - staat voor bionome huidverzorging om te zorgen dat de huid op een gezonde manier ouder wordt. Hoe? d.m.v. huid eigen, verdraagbare stoffen voor iedere huid. Met de liposome techniek worden werkstoffen dieper in de huid gesluisd en krijgt men een verbeterde hydratatie. Wil je meer weten over DR. BAUMANN klik dan hier. Wil je producten van DR. BAUMANN aankopen in de webshop, klik dan hier. 

2b biopeeling - is een kruidenpeeling, ook wel een manuele microdermabrasie genoemd. Het richt zich op het verwijderen van de dode huidcellen en daarbij activeert het, het afschilveringsproces van binnenuit. Deze peeling werkt 10 dagen door in de huid en werkt super mooi in kuurverband. 


SUSKIN | Het Buske 21 5381 EE Vinkel  | 06-33680802 | info@suskin.nl