DEEP TISSUE- , BUCCAL-  EN BINDWEEFSELMASSAGE

Deep Tissue massage

Tijdens deze behandeling worden de spieren en het bindweefsel van gelaat en decolleté losgemaakt. Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spier- en bindweefsel worden opgeheven. Bloed kan doordoor vrijer stromen waardoor er een betere afvoer is van afvalstoffen en de huid wordt sneller en beter voorzien van voedingsstoffen en zuurstof. De huid wordt hierdoor aangezet tot herstel wat zorgt voor versteviging, souplesse en betere huidstructuur.

 

Tijdens de deep tissue behandelingen wordt er voornamelijk gevoeld en gekeken naar wat de huid nodig heeft. Elke behandeling kan anders aanvoelen of een andere volgorde hebben van bepaalde grepen of handelingen. 
 
45 minuten - reiniging en massage. 


75 minuten - wenkbrauwen moduleren, 1 extra module verven of harsen, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage, masker.


90 minuten - verven, epileren en/of harsen naar keuze, reiniging, dieptereiniging, uitgebreide massage, extra ampullen werkstoffen, speciaal masker.

 

Bindweefsel massage

Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt op de onderhuidse bindweefsellaag van het gelaat en decolleté, de laag die zich bevindt tussen de huid en de spieren. Een bindweefselmassage werkt op het vegetatieve zenuwstelsel. De cupping en bindweefseltechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden.
Effect: de bloedvaten worden beïnvloed, wat zorgt voor een sterke doorbloeding en een betere aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt voor een betere structuur en souplesse van de huid.


Cupping wordt gebruikt om diepere verklevingen en verhardingen in het bindweefsel op te heffen. Het heeft een heel diepe werking en is vooral effectief voor het verminderen of voorkomen van groffe huidstructuren, rimpels en littekens.  

 

Tijdens de bindweefselbehandelingen wordt er gevoeld op welke plekken er verklevingen zitten of waar het bindweefsel de meeste aandacht nodig heeft, daar wordt dan extra op gewerkt. Net zoals bij de deep tissue massage zal hierbij ook iedere behandeling weer wat anders zijn qua volgorde of grepen.

 

45 minuten - reiniging en massage. 


75 minuten -wenkbrauwen moduleren, 1 extra module verven of harsen, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage, masker.


90 minuten -verven, epileren en/of harsen naar keuze, reiniging, dieptereiniging, uitgebreide massage, extra ampullen werkstoffen, speciaal masker.

 

Wil je meer weten over deze behandelingen of meteen een afspraak inplannen? 


SUSKIN | Het Buske 21 5381 EE Vinkel | 06-33680802 | info@suskin.nl