SkinPen - Collageen Induction Therapie (CIT)

SkinPen, dit is DE behandeling om jou huid te verbeteren.

Een SkinPen Collageen Induction Therapie (CIT) behandeling is een zeer krachtige skinbooster voor jou huid. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld.

 

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling worden er met minuscule steriele naaldjes kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt, zonder de huid verder te beschadigen. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huidcellen geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Jou cellen krijgen een boost om tot een jaar na de behandeling/kuur extra goed aan het werk te gaan! Hiermee wordt de natuurlijke aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur geactiveerd wat zorgt voor volume, veerkracht en hydratatie van de huid. Het resultaat is een gezonde, egale en strakke huid het hele jaar door.

De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit te diep of te oppervlakkig. Daarnaast is de SkinPen de enige pen welke bewezen zuivere micro kanaaltjes maakt.

Dit medisch micro-needling systeem is effectief en zorgt daardoor voor een zichtbaar resultaat.

 

Huidtype/problemen:

Acnelittekens (Het enige FDA goedgekeurde systeem voor het veilig en effectief behandelen van acne-littekens).

Littekens

Fijne lijntjes

Rimpels

Verslapping

Grove poriën

Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)

Doffe grauwe huid

Grove huidstructuur

Striae

 

Resultaat:

Huid is steviger en voller

Huidteint egaler en gladder

Frissere uitstraling

De huidcellen blijven tot 1 jaar na de behandeling extra collageen en elastine aanmaken.

 

Nazorg:

De huid zal er wat roder uit zien.

De huid kan warm/prikkelend aanvoelen, dit gevoel zal na enkele uren afnemen, de behandeling heeft een korte hersteltijd.

Na de behandeling krijg je 2 nazorgproducten mee om het herstel van de huid te bevorderen. Dit is bij de behandelprijs inbegrepen.

72 uur na de behandeling geen zonnebank of zon, niet intensief sporten, zwemmen, openbare douchegelegenheden gebruiken, sauna, heet douchen of badderen.

Tot 4 weken na de behandeling dien je de huid te beschermen tegen UV bescherming minimale factor 30.

 

Vooraf aan de behandeling:

Stop 3 dagen voor de behandeling met het gebruiken van producten met benzoylperoxide, salicylzuur, retinol of andere zuren.

Heb je snel last van een koortslip? Neem 3 weken voorafgaand aan de behandeling een voedingssupplement L-lysine in om te voorkomen dat een koortslip wordt getriggerd. Heb je op de dag van de behandeling een koortslip, dan mag de behandeling helaas niet doorgaan.

 

Contra-indicaties:

Zwangerschap/borstvoeding

Zonverbrande huid

Actieve herpes

Tijdens het gebruik van roacutane

Huidkanker

Tijdens medische behandelingen zoals chemo therapie

Open wond

Verheven moedervlek (op te behandelen gebied)

Eczeem

Actieve acne

Auto-immuunziekten

 

Losse behandeling of kuur?

Een losse behandeling kun je zien als een extra intensive behandeling, een echte boost voor de huid. Wil je optimaal resultaat ga dan voor een kuur van 3 tot 6 behandelingen, deze behandelingen hebben een interval van 4 weken.

 


SUSKIN | Het Buske 21 5381 EE Vinkel  | 06-33680802 | info@suskin.nl