DE SALON

Ik vind het super leuk dat je mijn website bezoekt! SUSKIN is de schoonheidssalon in Vinkel voor hoogwaardige huidverbetering. 

 

Ik, Susan Schoones, startte in 2012 met mijn eigen schoonheidssalon in Nuland; Susan Sensation of Beauty. In 2020 met 8 jaar praktijkervaring op zak en een duidelijke visie, besloot ik dat het tijd was voor verandering.

 

Mijn locatie veranderde naar Vinkel en zo ook de naam van de salon. Susan Sensation of Beauty werd omgedoopt naar SUSKIN - Schoonheidssalon, een samenvoeging van mijn eigen naam Susan en het Engelse woord voor huid - SKIN.

 

Deze naam zegt ook meteen waar ik als schoonheidsspecialiste voor sta. SU - persoonlijke benadering en SKIN - omdat ik sta voor behandelingen die verandering aanbrengen en duidelijke huidverbetering garanderen. 

 

In de salon werk ik met verschillende merken om voor iedere huid het beste in huis te hebben. Zo heeft de ene persoon een heel gevoelige huid en heeft de ander voor haar huid medische ingrediënten nodig, om bijvoorbeeld een dieper liggend huidprobleem aan te pakken. Als je meer wilt weten over de merken kun je hier klikken. 

 

Samen met jou, mijn klant, ga ik altijd voor de mooiste versie van jouw huid! Daarom werk ik altijd eerst met een intakegesprek zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw huid nog mooier kunnen maken! 

 

Ga jij samen met mij aan de slag? 

 

Liefs,

 

Susan Schoones, jouw schoonheidsspecialiste


SUSKIN | Het Buske 21 5381 EE Vinkel  | 06-33680802 | info@suskin.nl