OBAGI MEDICAL TREATMENTS EN PEELINGS

Er zijn diverse behandelmogelijkheden met het mooie merk Obagi Medical. Het merk richt zich volledig op huidverbetering, alle hoogwaardige ingrediënten en samenstellingen zijn uitvoerig en klinisch getest op alle huidtypes (I t/m VI). De werkstoffen zijn zodanig geformuleerd dat ze dieper in de huid kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond kunnen maken.

Obagi Medical heeft diverse treatment boxen welke aansluiten op onderstaande behandelingen. Zo kun je na een behandeling in de salon, de huid thuis in optimale conditie behouden. Verder zijn alle producten ook los verkrijgbaar in de webshop of in de salon. 

Obagi Meet & treat - voor iedereen die nog onbekend is met het merk Obagi Medical. Deze behandeling staat in het teken van intake en uitgebreid huidadvies 

  • Geschikt voor alle huidtypes. Een eerste kennismakingsbehandeling met Obagi Medical, met uitgebreid huid- en product advies. 

Obagi vitamin C glow treatment - elke huid knapt hiervan op! Doordat we gebruik maken van de best opneembare vitamine c: L-ascorbinezuur wordt de huid optimaal voorzien van een vitamine c boost. De hoge concentraties vitamine c in deze treatment zorgen voor een prachtige egale teint en een onweerstaanbare glow. 

Deze behandeling is inclusief het verven van wimpers/wenkbrauwen en het harsen van bovenlip/wenkbrauwen.

  • Geschikt voor alle huidtypes, jong en oud, verslapte of doffe huiden, fijne lijntjes en rimpels of een huid met pigmentvlekjes.
  • Niet geschikt voor zwangere dames of dames die borstvoeding geven. 

Obagi acne peel treatment - richt zich op het verwijderen van dode huidcellen en verstoppingen effectief en grondig te verwijderen. Hierbij wordt de Blue Peel Radiance ingezet, deze peeling op basis van 20% salicylzuur en een blend van glycol- en melkzuur zorgen voor de ultieme reiniging van de huid, vermindering van een vette glans en egalisering van de teint. 

  • Geschikt voor mensen met acne, een vette of onzuivere huid of grove poriën. 
  • Niet geschikt voor zwangere dames of dames die borstvoeding geven. 

Obagi clear skin treatment - is er op gericht om de p. acnes bacterie aan te pakken en verstoppingen in de huid op te lossen. Met de dieptereiniging in deze behandeling worden de poriën gereinigd. Door gebruik te maken van glycolzuur, melkzuur en salicylzuur worden dode huidcellen verwijderd om nieuwe verstoppingen van de huid te voorkomen. Salicylzuur reguleert daarbij de talgproductie tot diep in de porie. Deze behandeld wordt afgesloten met 20% glycerine om de acne geïrriteerde huid intens te voeden en hydrateren.

  • Geschikt voor vette en/of onzuivere huiden, actieve acne op het gezicht of andere delen van het lichaam zoals de rug of borst.

Obagi peel to reveal treatment - richt zich op het effectief en grondig verwijderen van dode huidcellen en daarmee voor een algehele verbetering en opfrisser van de huid. De Blue Peel Radiance is een peeling op basis van 20% salicylzuur en een blend van glycol- en melkzuur. In combinatie zorgen zij voor een ultieme reiniging van de huid, vermindering van een vette glans, vermindering van grove poriën en egalisering van de huid. 

Deze behandeling is inclusief het modelleren van wenkbrauwen. 

  • Geschikt als algehele opfrisser van de huid. Voor fijne lijntjes, epidermaal pigment, doffe huid, verhoornde dikke huid of grove poriën.
  • Niet geschikt voor zwangere dames of dames die borstvoeding geven. 

Obagi turn back time treatment - is een behandeling voor optimale verjonging en verstrakking van de huid. Door gebruik te maken van vitamine c (20%) en de gepatenteerde formule in de ELASTIderm producten, worden fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken verminderd. Met exfolianten als glycol- en melkzuur in deze treatment worden daarbij dode huidcellen die voor een doffe huid zorgen verwijderd. Actieve ingrediënten worden hierdoor beter in de huid opgenomen met als resultaat een intens gevoede verjongde huid. 

Deze behandeling is inclusief het verven van wimpers/wenkbrauwen en het harsen van bovenlip/wenkbrauwen.

  • Geschikt voor verouderde huid, verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels (ook hals en decolleté). 

Heb je vragen n.a.v. de informatie op deze pagina of wil je graag direct een afspraak maken? 


SUSKIN | Het Buske 21 5381 EE Vinkel  | 06-33680802 | info@suskin.nl