DR. BAUMANN BEHANDELINGEN EN PEELINGS

Kies jij voor een behandeling met de producten van DR. Baumann? Vrij van minerale oliën, parabenen, parfums en andere allergene stoffen. Het zit boordevol stoffen die uitvoering zijn onderzocht en heel verdraagbaar zijn voor de huid. Het merk is diervriendelijk en maakt geen gebruik van overbodige verpakkingen waardoor het milieuvriendelijk is. 

Na een behandeling met de producten van DR. Baumann is de huid zijdezacht en optimaal gevoed. DR. Baumann vult de te korten in de huid aan en zorgt ervoor dat lijntjes door vocht te kort verleden tijd zijn. 

Hieronder zie je een overzicht van alle behandelingen van DR. Baumann:

DR. Baumann +/- 30 min. - is een korte reinigende behandeling om de huid op te frissen. De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, modelleren wenkbrauwen, dagverzorging.

Deze behandeling is inclusief het modelleren van wenkbrauwen.

  • Geschikt voor alle huidtypes

DR. Baumann +/- 75 min. - is een uitgebreide behandeling van DR. Baumann en bestaat uit een reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, modelleren wenkbrauwen, verven en harsen indien nodig, ampul met hoog gedoseerde werkstoffen, lipsomenserum, klassieke massage gezicht, decolleté, nek en schouders, speciaal masker, dagverzorging.

Deze behandeling is inclusief het verven van wimpers/wenkbrauwen en het harsen van bovenlip/wenkbrauwen.

  • Geschikt voor alle huidtypes

Glycolzuurpeeling - Door het verwijderen van dode huidcellen versnelt de celdeling en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De aanmaak van collageen en elastine worden gestimuleerd waardoor de lederhuid dikker en steviger wordt.
De vochtbindende capaciteit van de hoornlaag neemt toe waardoor de huid spoeler wordt. De versnelde celdeling zorgt voor een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuid cellen, pigmentvlekken worden daardoor lichter.
Glycolzuur zuivert de poriën diep en werkt ontstekingsremmend. Talg zal de huid minder snel verstoppen en de poriën zullen minder snel verstopt raken. 
Behandelingen met fruitzuren geven een algemeen betere huidstructuur (fijnere poriën) en huidskleur en teint waardoor oneffenheden in de huid minder zullen opvallen. Je kan deze behandeling eventueel combineren met een dermaplaning behandeling.

Deze behandeling is inclusief het verven van wimpers/wenkbrauwen en het harsen van bovenlip/wenkbrauwen.

 

  • Geschikt voor alle huidtypes, anti aging, vale of doffe huid, pigmentvlekken, onzuivere huid, grove poriën.Wil je direct een afspraak maken voor een DR. Baumann behandeling?


SUSKIN | Het Buske 21 5381 EE Vinkel | 06-33680802 | info@suskin.nl