FIBROBLAST PUREBEAU

Zou jij soms willen dat je de tijd kon terugdraaien? Terug naar die stralende jonge huid, minder diepe rimpels? De techniek staat niet stil. Met steeds effectievere behandelingen heb jij in korte tijd weer de huid waar je altijd van droomt. Hoe? Met de Fibroblast Purebeau.

 

Fibroblast Purebeau

Fibroblast, ook wel PLASMALIFT genoemd, is een revolutionaire innovatieve behandeling. Met een applictor wordt een kleine vonkjes geproduceerd vlak boven de huid. Deze zogenoemde plasmaboog veroorzaakt een microverdamping in de oppervlakkige huidlaag. Deze vonk zorgt ervoor dat de vezels die zich in de diepere huidlaag bevinden samentrekken. Dit zorgt voor een onmiddellijke verstrakking die meteen zichtbaar is! Bovendien stimuleert de Fibroblast Purebeau op langer termijn de aanmaak van nieuwe elastine en collageen vezels.

 

Voordelen Fibroblast Purebeau behandeling

Onmiddellijk en natuurlijk resultaat
Korte behandeling
Geen littekens, niet snijden
Natuurlijke vorm van huidverstrakking

 

De behandeling

Voorafgaand de behandeling wordt de huid met een crème verdoofd waardoor deze vrijwel pijnloos is. De behandeling met Fibroblast Purebeau duurt slechts 1 tot 2 uur. Na de behandeling kun je gelijk je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Je huid voelt iets gezwollen en branderig aan, dit verschilt per persoon en per gebied, bij een behandeling rondom de ogen zal er over het algemeen zwelling ontstaan. De ontstane korstjes blijven 5 tot 7 dagen zichtbaar, deze mag je met een camouflage crème camoufleren.

 

Resultaat

De resultaten van een Fibroblast Purebeau behandeling zijn heel natuurlijk en zorgen voor een frissere jongere uitstraling. In sommige gevallen is er een tweede behandeling nodig, deze mag dan 10-12 weken na de eerste behandeling worden uitgevoerd. Het resultaat van de behandelingen is blijvend, helaas gaat het verouderingsproces in onze huid door waardoor er weer nieuwe huidverslapping zal ontstaan. Het is daarom wenselijk om de behandeling te herhalen eens per half jaar of eens per jaar. 

 

Nazorg

  • 2 a 3 dagen zwelling voornamelijk bij de gebieden rondom de ogen
  • Minimaal 2 maanden na de behandeling het gebied insmeren met een SPF 50 (zonnefactor)
  • Een week aftercream gebruiken, hiermee kun je ook de korstjes camoufleren.
  • Behandelde huid droog houden
  • De behandelde huid niet onnodig aanraken
  • 2 weken geen zonnebank, chloorwater of sauna.

 


SUSKIN | Het Buske 21 5381 EE Vinkel  | 06-33680802 | info@suskin.nl