GEVOELIGE | REACTIEVE | ROSACEA HUID

Ben jij een persoon die snel last krijgt van rode wangen, is een aanraking van de huid al voldoende om een reactie te hebben? Of heb je zelfs wel eens allergisch gereageerd op een product of ingrediënt, dan lees je de juiste pagina. 

Een gevoelige reactieve huid kan veel oorzaken hebben, denk aan voeding, hormonen, medicijngebruik en huidig product gebruik. Heeft jouw huid last van een overload aan ingrediënten met je huidige product gebruik of wordt juist de natuurlijke beschermlaag, je barrière aangetast door jouw producten. 

 

Wanneer je last hebt van rosacea, hebben we te maken met een huidaandoening welke niet te genezen is maar zeker wel te onderdrukken, waardoor de roodheid afneemt en je minder last krijgt van flushen of ontstekingen op het aangedane gebied. Rosacea komt vaak voor bij vrouwen vanaf het 30ste levensjaar. Het uit zich met name op de wangen en neus in een soort vlindervorm, in sommige gevallen zie je het ook op de kin en het voorhoofd. 

Obagi Daily Hydro drops is een gezichtsserum dat licht van textuur is met vitamine B3, abessijn olie en hibiscus olie in de puurste vorm voor een stralende, gezond uitziende huid met een glow. Dit serum is een innovatieve hydrator rijk aan antioxidanten die de huidbarrière gedurende de dag ondersteunt, fijne/rimpels lijntjes verzacht en direct zorgt voor een zachtere, gehydrateerde huid. De microfluidica en Isoplentix technologie zorgen ervoor dat de ingrediënten samen de ultieme hydratie boost geven in de vorm van de unieke Daily Hydra Drops.

-  Vitamine B3 (Niacinamide) ondersteunt de huidbarrière, verzacht fijne lijntjes en rimpels en kalmeert de huid.
-  Abessijn olie is rijk aan omega 3 en 6 wat zorgt voor een soepele, zachte huid en voorkomt dat de huid uitdroogt.
-  Hibiscus olie, ook wel “botoxplant” verstevigt en hydrateert de huid en bevat van nature AHA’s, wat cel vernieuwing stimuleert. 

Versterk de huidbarrière, hydrateer maximaal en verjong de huid de Obagi Daily Hydro Drops.

30 ml


SUSKIN | Het Buske 21 5381 EE Vinkel | 06-33680802 | info@suskin.nl