WAT VIND JIJ VAN DE SALON?

Natuurlijk ben jij benieuwd of een behandeling of product echt doet wat het belooft. Ik hecht veel waarde aan de ervaringen van mijn klanten. Laat daarom mij en andere klanten weten hoe jou ervaringen zijn geweest. 

 - De beste reclame is mond-tot-mond reclame.

Reactie plaatsen

Reacties

gosia
11 maanden geleden

Susan is een professionele en heel vriendelijke schoonheidsspecialiste. Vandaag voor het eerst voor een PMU eyliner behandeling geweest! Ik ben erg tevreden van het resultaat en een professionele en gezellige sfeer!
Dankjewel Susan!

Laura van de ven
2 jaar geleden

Lieve Suzan, van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van jou prachtige salon.
Sinds een jaartje kom ik bij jou, het voelt elke keer weer als een cadootje 🌺
Veel van jou kennis opgestoken, overal weet je antwoordt op. Je straalt plezier in jou werk uit, en bent enthousiast. Een echte aanrader voor ieder!
Op naar het volgende jubileum 🌹🌹

Manja
2 jaar geleden

Een gezichtsbehandeling of massage voelt altijd weer als een cadeautje bij Susan.

Rachelle van Dongen
2 jaar geleden

Ik ga graag naar Susan voor een gezichtsbehandeling en/of permanente make up. Vanaf het moment dat ik naar Susan ga, is mijn huid zichtbaar verbeterd. Ze geeft goede adviezen, is zeer kundig in haar vak en gebruikt goede producten welke ik zelf ook graag thuis gebruik. En de massage welke ze geeft aan het einde van een luxe behandeling geeft zorgt voor pure ontspanning!

Rian van wanrooij
2 jaar geleden

Al jaren bezoek in Susan haar schoonheidssalon. Begonnen in Nuland en nu in haar nieuwe praktijkruimte in Vinkel. Ze is zeer deskundig en weet waar ze mee bezig is. Gedreven en denkend in oplossingen. Ze blijft haar vakkennis bijscholen en zoekt nog steeds naar nieuwe behandeling. Susan ga zo door je Bent een topper👍

Lindsey Brugmans
2 jaar geleden

Susan is echt een topper! Al een aantal jaren een vaste klant. Elke behandeling laat ze mij weer ontspannen en geeft precies wat mijn huid op dat moment nodig heeft. Ze heeft kennis van het vak en is heel professioneel. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te mogen gaan.

Lotte
2 jaar geleden

Susan is veel meer dan een doorsnee schoonheidsspecialist. Ze heeft gouden massagehanden, goede kennis van de huid en onderliggende spieren en beheert het vak op hoog niveau. Door haar professionele en vriendelijke uitstraling is het iedere keer weer een klein feestje om er te zijn. Bovendien is mijn huid langdurig verbeterd door haar behandelingen. Zo is mijn huid zo goed doorbloed geraakt dat ik geen rouge meer nodig heb. Ik ben blij met haar!

Elle
2 jaar geleden

Susan laat je welkom voelen vanaf het moment dat de voordeur open gaat. Hele mooie, nette salon waar je in alle rust kunt genieten van een heerlijke behandeling. Uitgebreid of eenvoudig, het kan allemaal. De producten zijn fijn en zuinig in gebruik, in deze dure tijd is dat laatste zeker een fijne bijkomstigheid

Jenny
2 jaar geleden

Een gepassioneerde schoonheidsspecialiste die zichzelf steeds weer weet te verdiepen in nieuwe technieken en/of methodes.
Heerlijk ontspannen en ongedwongen tijd voor jezelf! Steeds weer een traktatie om naar Susan te mogen! Gefeliciteerd met je jubileum!

Ineke Govers
2 jaar geleden

Lieve Susan, allereerst gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan. Alles wat je opbouwde hebt is aan jezelf te danken. Wat ik al eerder schreef…. Jouw toewijding, professionaliteit, interesse is de ziel van jouw salon. Nog steeds kom ik graag bij je, heb profijt van de mooie producten. Zelfs tijdens vakantie wanneer mijn huid ineens ontplofte maakte je tijd voor advies met resultaat! Ga zo door meis, je doet het super! Liefs Ineke


SUSKIN | Het Buske 21 5381 EE Vinkel  | 06-33680802 | info@suskin.nl