WAT VIND JIJ VAN DE SALON?

Natuurlijk ben jij benieuwd of een behandeling of product echt doet wat het belooft. Ik hecht veel waarde aan de ervaringen van mijn klanten. Laat daarom mij en andere klanten weten hoe jou ervaringen zijn geweest. 

 - De beste reclame is mond-tot-mond reclame.

Reactie plaatsen

Reacties

Angeline
11 maanden geleden

Susan is een professionele, kundige schoonheidsspecialiste die luisterd wat je wensen zijn en wat jij belangrijk vind. Ze denkt met je mee, geeft je goed advies wat het best bij je huid past en waar je thuis mee verder kan. Een echte aanrader!

Ineke Govers
11 maanden geleden

Sinds 8 maanden bij SUSKIN. Susan is een toegankelijk en professioneel schoonheidsspecialiste. Vol toewijding geeft zij de behandeling die het best bij je past. Dit moet ze natuurlijk eerst analyseren. Het product wat ze mij geadviseerd heeft doet helemaal wat verwacht wordt, dit in combinatie met de behandelingen is mijn huid tot rust gekomen en weer mooi geworden ondanks een stressvolle periode. Het is lang geleden dat mijn huid er zo mooi uit zag.

Paola
een jaar geleden

Als begin twintiger begonnen met gezichtsbehandelingen bij Susan om mijn huid op een goede manier te verzorgen. Daarnaast was het ook een heerlijk me-time momentje.
Vanwege een verhuizing een heel eind van Vinkel vandaan kon ik helaas de behandelingen bij haar salon niet voortzetten. Maar ik kan het jou zeker aanraden!
Susan is professioneel in wat ze doet en het contact voelt heel vertrouwd. Ze denkt met je mee en zorgt goed voor je huid!

Britt Booij Lieuwes
2 jaar geleden

Ik kom nu al een aantal jaar bij Susan voor gezichtsbehandelingen, dit heb ik altijd als heel fijn ervaren en kundig. Ze geeft je de juiste adviesen.
Susan is ook altijd de enigste die ik vertrouwde met mijn wenkbrauwen.

Vandaag mocht ik mee als model voor permanente make up hairstroke wenkbrauwen, dit is altijd een droom geweest van mijn.
Het eindresultaat is super en heel mooi natuurlijk. Ze geeft je de juiste uitleg en advies. Ik zou iedereen aanraden om bij Suskin je permanente make-up te laten doen!

Anneke
2 jaar geleden

Susan is een professionele schoonheidsspecialiste welke met je meedenkt en zeer precies in haar werk is.


SUSKIN | Het Buske 21 5381 EE Vinkel  | 06-33680802 | info@suskin.nl